Запознайте се с Interfood

Нека ви се представим по-подробно

Гордеем се с историята си

ИНТЕРФУУД СРЕДЕЦ ООД – водещ партньор за хранителна дистрибуция в България е на пазара от 1995 година насам. Стартирахме с идеята да отговорим на необходимостта за по-добро обслужване на собствениците на магазини, малки и средни бизнеси. И така вече, почти 26 години по-късно, се гордеем, че сме ефективен, надежден и адаптивен партньор, а портфолиото ни наброява над 5000 артикула предлагани в над 1 500 магазини, ресторанти и заведения за хранене.

С повече от 60 квалифицирани служители и мрежа от дистрибуция, ние сме един от водещите дистрибутори на хранителни стоки в България.

Където и да трябва да доставим, ние винаги разчитаме на лично отношение, точност и качество. Ценности, подкрепени с дистрибуторска мрежа и усъвършенствани показатели за ефективност, които гарантират най-високо ниво на професионализъм.

Ние сме Interfood

И предлагаме ефективни решения, подкрепени с години опит, за да създадем ползотворно сътрудничество с нашите клиенти и партньори.  Нарастването на пазарния дял на фирмата е оценката за нашите усилия и управление и индикатор, че сме избрали правилния път.

Екип

Хората, които правят всичко това възможно

Над 60 обучени в сектора кадри се грижат нашият опит да се превърне във ваш плюс. Талантливият ни и ефективно адаптивен екип включва: търговци – специалисти в областта на хранителния сектор, дистрибутори и складови работници, както и неизменният административен отдел на компанията.

Всеки присъединил се към Interfood преминава през първоначално обучение, като всяка година протичат последващи обучения, квалификации и курсове. Повишаването на компетентността е важна част от фирмената политиката, чиято цел е гъвкав подход при посрещане нуждите на клиентите, лоялно отношение и развитие на партньорствата.

За нас

Кариери

Свободни работни места 

Кандидатствай

Моля, изберете файл с разширение .doc, .docx, .pdf