Съвременна логистична и административна база

Иновативна работна среда

Модерен и динамичен интериорен дизайн

Административна част на Interfood, като визия на една от наложените логистични компании в хранителната индустрия на България, отразява напълно универсалната формула за успешен офис дизайн: прозрачност и отвореност в комбинация с глобализиран дизайн и динамична работна среда.

Офисът ни осигурява забележителна гледка към езерото Вая и създава предпоставка за приятен работен процес.

Модерно разпределено, пространството осигурява визуална връзка, но и акустична изолация.

Иновативната ни и модерна среда на работа носи у екипа на Interfood и клиентите ни чувството за стабилност и доверие в симбиоза с ефективността на новите технологии.

Опознайте Interfood отблизо:

Ние осигуряваме устойчива разлика

Съвременна архитектура и складова база

Успешното развитие на една компания се измерва не само с бизнес отношения. Всички сме изправени пред много и различни социални, екологични и икономически предизвикателства. Ние от Interfood вярваме, че е изключителна важно да инвестираме в бъдещето, като се грижим за околната среда и инвестираме в нови технологии.

Именно поради това складовата ни база е енергийно ефективна и залагаме на слънчеви панели за набавяне на електроенергия.

Изградили сме и постоянно усъвършенстваме работната си база, която винаги да е в крак със съвременните тенденции и технологии в хранителната промишленост, за да отговорим на европейските изискванията в хранителния сектор и да подсигурим високото качество на храните за нашите клиенти.