Предлагани услуги

Сервизните услуги са важна част от дейността на „Джи-Тех 3“ ЕООД. С екип от сертифицирани специалисти полагаме непрекъснати усилия да поддържаме високо ниво на обслужване, да получавате бърз и коректен гаранционен и извънгаранционен ремонт !


Гаранционно обслужване - Надеждност и сигурност!
Джи-Тех 3 ЕООД обслужва всички гаранционни продукти закупени от Вас


Извънгаранционно обслужване - Свободата да избираш, смелостта да се довериш!
Отличителен белег на Джи-Тех 3 ЕООД в тази посока е професионализма и доказания опит! Обслужваме пълната гама марки от компютри, лаптопи, монитори, принтери, сървъри, аксесоари. Можете да разчитате на професионални софтуерни решения.

Абонамент - Контролирани разходи!
Удобна форма на сервизна поддръжка с предварително договорени параметри и време на реакция. Възможност за предоставяне на оборотна техника, периодична диагностика и профилактика.

Интегриране на техника - Индивидуален подход!
Интегриране на новозакупената компютърна техника във вече съществуваща информационна система, добавяне на нови функции, хардуерно и софтуерно съвместяване в произволни по сложност информационни системи.

Предлаганите от нас услуги включват и зареждане на тонер касети

Зареждане на тонер касети за монохромни и цветни лазерни принтери и мултифункционални устройства.Всяка касета, преди да бъде презаредена, се изпробва на тестова машина, за да се установи как печата. При зареждане касетата се разглобява, почиства и пълни със съответния за модела тонер, след което се сглобява.След зареждане, касетата се тества отново,за да сме сигурни че получавате перфектен печат.Готовата тонер касета се запечатва в черен плик,за да се предпази от слънце и влага. В почистването на касетата влиза: отстраняване на остатъчен тонер, почистване на магнитна и гумена ролка (PCR), почистване на барабан (OPC), подмяна на смазваща грес на контактни точки.
В повечето случаи оригиналните тонер касети (и печатащите части в тях) позволяват многократно зареждане, при подмяна на дефектиралите по тях елементи ( барабани, ножове, pcr,маг. ролки и др).

Предлагаме и ресетиране на фърмуер на принтери и мултифункционални устройства . Услугата представлява софтуерна инсталация, позволяваща използването на заредени и неоригинални консумативи за някои по-нови модели принтери и мултифункционални устройства, които имат фабричен фърмуер, непозволяващ използването на такива консумативи. Ресетирането на фърмуера се прави посредством компютър. Ако ресетирате фърмуера с версия, която не е одобрена от производителя на устройството, гаранцията му отпада. При неочаквано спиране на захранването на компютъра, от който правите ресета и/или захранването на устройството в момента на ресетирането на фърмуера, има голяма вероятност устройството да стане неизползваемо.

За да използвате услугите ни, можете да се свържете с нас на телефонен номер : +359 89 6 464 641 или да ни посетите в офиса ни в гр.Средец ул."Г.С.Раковски" 6А


Хардуерни услуги

Диагностика на PC
Диагностика на компютърен компонент
Почисване и профилактика на PC
Ремонт на PC
Подмяна или добавяне на компонент
Ремонт на захранващ блок
Ремонт на дънна платка
Смяна на кондензатор
Диагностика на лаптоп
Почисване и профилактика на лаптоп
Ремонт на дънна платка на лаптоп
Презапояване на чипсет или видео карта
Смяна на дънна платка на лаптоп
Смяна на LCD матрица на лаптоп
Смяна на лампа на LCD матрица на лаптоп
Смяна, добавяне или упгрейд на компонент на лаптоп
Диагностика на LCD монитор
Ремонт LCD монитор
Диагностика на принтер
Профилактика и почистване на мастилено-струен принтер
Профилактика и почистване на лазарен принтер
Ремонт на мастилено-струен принтер
Ремонт на лазарен принтер
Инсталиране на драйвери
Инсталация на ОС и драйвери
Почистване на вируси
Въстановяване на загубена или повредена информация
Kлониране и запазване на информация от твърд диск

8000 Бургас
ул.Крайезерна 169 Промишлена зона - Север
+359 56 810 121
е-mail:
sales@interfood.bg

За информация за актуални цени и продукти пишете на: sales@interfood.bg
За технически въпроси пишете на marketing@interfood.bg
За предложения и препоръки към WEB сайта пишете на : marketing@interfood.bg

© 2019 Интерфууд. ЕООД