Всичко за нас

Фирма Интерфууд ЕООД е създадена през 1995 година с основна дейност дистрибуция на хранителни стоки .
През периода на нашето съществуване, нашата основна цел винаги е била тясно и ползотворно сътрудничество с нашите партньори. За целта ние непрекъснато развиваме и подобряваме нашето портфолио от услуги и стоки, работим с най-новите информационни системи за да можем да бъдем качествен и надежден партньор.
Нашето портфолио от стоки наброява над 5000 артикула предлагани в над 1 500 магазини, ресторанти и заведения за хранене.

Фирмата притежава собствено Стоково тържище, което включва сухи и хладилни складови помещения.

Персонала на фирмата наброява близо 100 квалифицирани служителя.
Фирма Интерфууд също така притежава и автопарк от над 20 хладилни буса и камиони, както и над 5 леки автомобила за ежедневно обслужване на нашите клиенти. За развитието на продуктите предлагани от фирмата, се грижат десетки търговски преставителя.


Списък на фирмите, с които имаме договор за партьорство.

Доставки

Фирмата ни извършва доставка в следните населени места

Нашата фирма е кредитен посредник към УниКредит Груп

УниКредит Груп е една от най-големите финансови групи в света, оперира в повече от 50 държави, развива банкова дейност в над 20 европейски държави. За УниКредит работят повече от 166000 служители. В резултат на стратегическите си позиции в Западна и в Източна Европа Групата има значим пазарен дял в региона. Успешният бизнес модел на УниКредит се основава на силно присъствие на местните пазари и предлагане на финансиране от ново поколение съчетаващо иновативни клиентски решения и безупречно обслужване.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг EАД е компания от семейството на УниКредит Груп, която е лидер в областта на потребителското кредитиране в България. Корпоративната политика е насочена към създаване на финансиране от ново поколение чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Репутацията ни се гради върху доверие, отговорност и качество на работата.

За повече информация на официалния сайт https://www.ucfin.bg/

© 2019 Интерфууд. ЕООД